Ohita

Uutisarkisto

Subaru Foresterin hinnat laskivat. Bensiinimoottorimalliston hinnat alkavat nyt 32 218,90 eurosta, laskua edelliseen malliin verrattuna 2 725 euroa.

Uudistunut Subaru Forester sai EyeSightin - myös hinnat laskivat

Subarun palkittuun stereokameratekniikkaan perustuva törmäyksiä ehkäisevä EyeSight-järjestelmä kuuluu vuosimallin 2018 bensiinikäyttöisen Subaru Forester XE-mallin vakiovarustukseen ja järjestelmä on vaihtoehtona myös XS-varustetasolla. Uuden mallivuoden kunniaksi jatkuvalla nelivedolla varustettu Forester tavoittaa yhä suuremman asiakaskunnan, sillä Foresterin lähtöhinta putosi 2 725 eurolla.

Subaru Nordic Ab:n uusi toimitusjohtaja Christer Blomdell.

Christer Blomdell on Subaru Nordic Ab:n uusi toimitusjohtaja

Christer Blomdell on nimitetty Subaru Nordic Ab:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän seuraa tehtävässään Torbjörn Lillrudia, joka siirtyy Subaru Nordic Ab:n omistavan IM Groupin autosegmentin kehitysjohtajaksi Englantiin. Blomdellin toimipaikka on yhtiön pääkonttori Ruotsin Malmössä.

 Subaruja vauhdittaa vakiona symmetrinen AWD-neliveto.

Subaru nousi maailman myydyimmäksi nelivetoautoksi

Brittiläisen Autocar-lehden statistiikan mukaan Subaru on tällä hetkellä reilun miljoonan auton vuosittaisella tuotantomäärällä maailman suosituin nelivetoisten autojen valmistaja.

Subaru on autobrändien ykkönen Yhdysvalloissa jo toista vuotta peräkkäin.

Subaru on autobrändien ykkönen Yhdysvalloissa

Arvostettu yhdysvaltalainen Kelley Blue Book –tutkimuslaitos on valinnut kuluttajilta saaman palautteen tuloksena Subarun toisen kerran peräkkäin Yhdysvaltojen parhaaksi autobrändiksi - ”Best Overall Brand”. Lisäksi Subaru nousi kansan suosikiksi myös ”Most Trusted Brand” ja ”Best Perfomance Brand” -kategorioissa.

Subaru Forester XT Sportin autoverollinen kokonaishinta ilman toimituskuluja on 47 858,62 euroa.

Kevään Subaru-uutuus - huippuvarusteltu Subaru Forester XT Sport

Kevään 2017 Subaru-uutuus on korkeimman XT-tason Subaru Forester Sport-erikoismalli, jonka ilme on viimeistelty Sport-etupuskurin, 18-tuuman erikoisvanteiden ja kaksoispakoputken avulla. Forester XT Sport -mallia on saatavana vain rajoitun ajan erikoishintaan 47 858,62 euroa.

Leo-Pekka Tähden Subaru Foresterin mittaristoon kilometrejä kierähtää Espanjassa keskimäärin noin 900 km viikkotahtia.

Leo-Pekka Tähti valmiina tavoittelemaan kolmatta MM-kultamitalia

Subaru Foresterilla autoileva vammaisurheilumme keulakuva ja Vuoden urheilija Suomessa 2016 Leo-Pekka Tähti on harjoitellut koko talven Espanjassa ensi kesän MM-kilpailuja varten. Tähden tavoite on kelata Lontoon sadalta metriltä uran kolmas maailmanmestaruus.

Uuden Subaru XV vakiovarustus käsittää kattavan joukon kuljettajaa avustavia turvajärjestelmiä, kuten törmäyksiä ehkäisevän EyeSight-järjestelmän.

Genevessä esitelty uusi Subaru XV - huipputurvallisuus vakiona

• Subaru XV on ensimmäinen Subarun Global-perusrakenteelle Euroopassa lanseerattava uutuusmalli • Uudistunut 2,0-litran boxermoottori ja AWD-neliveto vakiovarusteena • Maastoajoon kehitetty X Mode -järjestelmä parantaa suorituskykyä • Kuljettajaa avustava EyeSight-teknologia vakiovarusteena

Subaru keräsi ykköstilat Yhdysvalloista, Kanadasta ja Australiasta.

Subarulle ykköstiloja maailmalta

Kevät on erilaisten palkintogaalojen aikaa, kun meillä Suomessa ja myös maailmalla jaetaan arvostusta ja kunniaa näyttelijöille, urheilijoille ja myös autoille. Subaru on jo omansa saanut. Subaru Forester valittiin Kanadan ykköseksi SUV-luokassa, kun Subaru Outback oli saman kategorian voittaja Australiassa.

Näytä lisää