Ohita

Aiheet: Elämäntyyli, muoti, vapaa-aika

Maailman paras Subaru-mekaanikko valitaan kesällä

Maailman paras Subaru-mekaanikko valitaan kesällä

Maailman paras Subaru-mekaanikko valitaan kesällä Suomessa Wetterillä Oulussa mekaanikkona työskentelevä Jani Ruskoaho valmistautuu parhaillaan kilpailuun maailman parhaan Subaru-asentajan tittelistä. EM-kilpailun kaksi parasta sai paikan, joten matkaan lähtevät EM-voittaja Jani sekä hänen toiseksi sijoittunut italialainen kilpakumppaninsa. Muut kaikkiaan 14 loppukilpailijasta tulevat eri puolilt

Yli 5 miljoonaa EyeSightilla varustettua Subarua maanteillä

Yli 5 miljoonaa EyeSightilla varustettua Subarua maanteillä

Tokio 31. elokuuta 2022
Subarun kuljettajaa avustava järjestelmä EyeSight ylitti tärkeän virstanpylvään tänä kesänä. EyeSightin käyttöönoton jälkeen on myyty yli viisi miljoonaa EyeSightilla varustettua autoa, mikä on parantanut liikenneturvallisuutta maailmanlaajuisesti toukokuusta 2008 lähtien.
- 5 miljoonaa EyeSight-kuljettajaa avustavalla järjestelmällä varustettua Subarua on tullut mar

Subaru Leone 1400 4WD:n. Siitä tuli auto, joka on vuodesta 1972 lähtien määritellyt nelivetoisille autoille asetettavat normit ja josta lähti liikkeelle Subarun maailmanlaajuinen menestys.

50 vuotta nelivetoa

50 vuotta sitten Subaru aloitti matkansa maailman johtavaksi nelivetojen valmistajaksi. Subaru Leone 4WD oli lajinsa ensimmäinen: käytännöllinen ja näppärä farmariauto, jossa henkilöauton ajomukavuus yhdistyi maastoajoneuvoista tuttuun suorituskykyyn. Se oli lajinsa ensimmäinen, muttei suinkaan viimeinen – tähän päivään mennessä Subaru-nelivetoja on valmistettu jo yli 20 miljoonaa.

Vuosi o

Kuvat: Anna Mircea, Unsplash

Miksi turvatyyny ei lauennut?

Eräänä pimeänä syysiltana Christer Jonsson törmäsi hirveen Örnsköldsvikin edustalla Ruotsissa. Subaru Outback suojasi sekä Jonssonia että tämän koiraa loukkaantumiselta, mutta tyynnyttyään Jonsson huomasi, että yksikään auton turvatyynyistä ei ollut lauennut.
Miten on – pitäisikö turvatyynyn laueta hirvionnettomuudessa? Ei välttämättä. Subarun teknikko Niklas Gustavsson sekä Ruotsin tie- ja li

Näin pääset alkuun sähköauton käytössä

Näin pääset alkuun sähköauton käytössä

Kiinnostaako Subaru Solterra, mutta sähköautoilijan elämä herättää epävarmuutta? Siinä tapauksessa seuraavista sivuista on sinulle hyötyä: kerromme perusasiat, joiden ansiosta sähköautoilu sujuu helposti, taloudellisesti ja erittäin mukavasti. Oikeastaan sähköautoilu ei juurikaan eroa älypuhelimen käytöstä tänä päivänä.
Sähköautoilu on fiksu tapa ratkaista kulkeminen arjessa. Sähköauto on hilj

100-prosenttisesti Subaru, 100-prosenttisesti sähköauto

100-prosenttisesti Subaru, 100-prosenttisesti sähköauto

ESITTELYSSÄ UPOUUSI SUBARU, JONKA OMINAISUUDET JA TOIMINNOT OVAT TUTTUJA JOKAISESTA UUDESTA SUBARUSTA: TINKIMÄTÖN TURVALLISUUS, LUOTETTAVA AJETTAVUUS JA RAKENNE, JOKA KESTÄÄ KOVIAKIN OLOSUHTEITA USEIDEN VUOSIEN AJAN. TÄMÄ AUTO KULJETTAA SINUT TURVALLISESTI SEKÄ SEIKKAILUIHIN ETTÄ KOTIIN – SÄÄSSÄ KUIN SÄÄSSÄ! AIVAN KUTEN SUBARU ON AINA TEHNYT. AINOA ERO ON, ETTÄ SOLTERRA ON SÄHKÖAUTO.

Kesän

Subaru Outback turvallisin auto myös Japanissa

Subaru Outback turvallisin auto myös Japanissa

Subaru Outbackista tuli auto, joka sai korkeimmat turvallisuuspisteet kaikista Euro NCAP 2020-2021 -testatuista autoista. Nyt malli on toistanut saman saavutuksen Japanissa, ja JNCAP on myöntänyt sille Best Award 2021 -palkinnon.
Tokio, 25. toukokuuta 2022
Subaru Corporation ilmoitti tänään, että Outback on palkittu vuoden 2021 parhaalla palkinnolla Japan New Car Assessment Programissa (JNCA

Subaru Outback on vuoden turvallisin auto

Subaru Outback on vuoden turvallisin auto

Vuonna 2021 turvallisuus pysyi edelleen Subarun tunnusmerkistön kirkkaimpana tähtenä. Testi toisensa perään uusi Outback sai huippupisteitä, ja kun Euro NCAP listasi vuoden kaikki viiden tähden autot, Subarun iso perheauto Outback sai kaikkein parhaat pisteet.
88,8% kokonaistestituloksella Euro NCAP on nimennyt Subaru Outbackin turvallisimmaksi autoksi, mitä he ovat vuonna 2021 testanneet.
O

Subarulta kaksi uutta STI-konseptiautoa Tokion Auto Salon -näyttelyssä

Subarulta kaksi uutta STI-konseptiautoa Tokion Auto Salon -näyttelyssä

Kirjaimet STI tarkoittavat Subaru Technica International. Kirjainyhdistelmästä on tullut symboli Subarun menestykselle moottoriurheilussa sekä brändin suorituskykyisimmistä tuotantoautoista. Nyt STI siirtyy sähköiseen aikakauteen, kun Subaru esittelee täyssähköiset konseptiautonsa, jotka ovat STI E-RA Concept ja Solterra STI Concept.
Ensimmäinen on konsepti tulevaisuuden kilpa-autosta. STI E-RA

Subaru Europe esittää videopresentaation uudesta Solterrasta

Subaru Europe esittää videopresentaation uudesta Solterrasta

Subaru Corporationin tytäryhtiö Subaru Europe esittelee tänään Solterran, Subarun ensimmäisen sähköisen SUV:n. Ensi vuonna Euroopassa lanseerattavan Solterran videoesittely on 25 minuutin mittainen.
Mene osoitteeseen http://www.subaru.eu/media, niin näet videoesittelyn.
Video on nähtävillä myös Subarun sosiaalisen median kanavilla: Facebook, Instagram, Youtube, Twitter ja Linkedin

SOLTERRA (Prototype)

Subaru’s First Global All-Electric Vehicle SOLTERRA Makes World Debut

— New Addition to Subaru SUV Lineup in BEV Form —
Subaru Corporation today unveiled the new battery electric vehicle (BEV) SOLTERRA

In developing SOLTERRA, the brand’s first BEV to be launched globally, Subaru aimed to exceed the various customer expectations for BEVs and make it a practical vehicle so that customers can choose it comfortably and confidently, as the vehicle will be the c

Battery electric SUV that SUBARU is jointly-developing with Toyota Motor Corporation

Subaru Names New All-Electric SUV "Solterra"

The first global electric vehicle for the brand aiming at coexistence with nature
Battery electric SUV that Subaru is jointly-developing with Toyota Motor Corporation Built on e-SUBARU GLOBAL PLATFORM dedicated for all-electric vehicle and jointly-developed with Toyota Scheduled to go on sale in the markets including Japan, the US, Canada, Europe and China by the middle of 2022
Tokyo, May

Uusi kuudennen sukupolven Subaru Outback on saapunut Suomeen.

Uusi Subaru Outback koeajettavissa

Arvoisa autotoimittaja. Uusi kuudennen sukupolven Subaru Outback on lehdistölle varattavissa ja koeajettavissa.
Olethan yhteydessä Subaru Suomi/Jani Kaivos, gsm 0400 416 074 tai jani.kaivos@subaru.fi.
Uusi Outback -mallisto sisältää neljä varustetasoa, Adventure, Limited, Touring ja Field, joista lehdistöautomme on varustettu ruskealla nahkasisustuksella ja korkeatasoisella Touring -varustet

Kuudennen sukupolven Subaru Outback saapuu 8. toukokuuta Suomeen.

Uusi Subaru Outback: SUV-luokan edelläkävijän kuudes sukupolvi

Subaru Outback oli 1990-luvulla vastaus aktiivisten elämäntavan omaavien ihmisten tarpeisiin. Kysymyksessä oli kiinnostava uusi automalli, joka vei heidät aiemmin tavoittamattomaksi jääneisiin kohteisiin. 26 vuoden ja yli 6,6 miljoonan valmistetun auton jälkeen SUV-luokan edelläkävijän Subaru Outbackin kuudes sukupolvi saapuu 8. toukokuuta Suomeen.
Kun Subaru lanseerasi 1990-luvun puolivälissä

Vuoden 2013 jälkeen Subaru-malleille on myönnetty peräti 52 TSP- tunnustusta, mikä on enemmän kuin yhdelläkään muulla autonvalmistajalla maailmassa.

Subarun huipputurvallisuus on taas todistettu

Kun tavoite on valmistaa maailman turvallisimmat autot niin tavoitteeseen päästäkseen jokaisen automallin on saavutettava puolueettomassa kolaritestissä huipputulos. Kun amerikkalainen IIHS (Insurance Institute for Highway Safety) -tieturvallisuusinstituutti julkaisi tämän vuoden testitulokset, Subarun jokainen yhdeksästä automallista saavutti (TSP) Top Safety Pick -huipputurvallinen valinta tunnu

Arvostettu brittiläinen 4x4 Magazine valitsi Subaru XV:n toisen kerran vuoden crossover-automalliksi.

Subaru XV on Vuoden 4x4 2021

Nelivetoautoihin erikoistunut brittiläinen 4x4 Magazine valitsi jo toistamiseen Subaru XV:n vuoden crossover-automalliksi.

Amerikkalainen ALG on valinnut Subarun jo kahdeksannen kerran parhaiten arvonsa säilyttäväksi automerkiksi.

Subaru säilyttää arvonsa edelleen parhaiten

Henkilöautojen jälleenmyyntiarvon kehitystä tutkiva amerikkalainen ALG (Automotive Lease Guide) on nimittänyt Subarun jo kahdeksatta kertaa parhaiten jälleenmyyntiarvonsa säilyttäväksi autonvalmistajaksi.

Näytä lisää